Orlovský MOVEMBER RUN na podporu mužského zdraví a dětské onkologie se blíží

Rok utekl jako voda a za necelý měsíc vypukne v Orlové již 3. ročník charitativně – edukativní akce s názvem Orlovský MOVEMBER RUN 2024. Během této akce si ve spolupráci s Nemocnicí Havířov, p.o. a VZP – zdravotní pojišťovnou ČR připomeneme důležitost nejen mužského zdraví, ale také prevence proti rakovině.

Nech se vyšetřit! – Nadační fond MUŽI PROTI RAKOVINĚ

Součástí této akce je také materiální sbírka pro oddělení dětské hematologie a hematoonkologie Fakultní nemocnice Ostrava. Účastníci tak mohou přímo na akci přinést plyšové i neplyšové hračky, omalovánky, pastelky, křížovky, dětské časopisy ale i sladkosti, které pomohou onkologicky nemocným dětským pacientům zpříjemnit jejich hospitalizaci v nemocnici.

Akce pro celou rodinu

jsme si vědomi, že ne každý běhá a proto je naše akce pro všechny. Jednotlivé trasy lze uběhnout tak i ujít plynulou chůzí a během ní sbírat body do mobilní aplikace EPP – Pomáhej pohybem Nadace ČEZ. Nasbírané body pak bude moci předat našemu projektu a Nadace ČEZ je přemění ve finanční podporu potřebným. Aplikaci si můžete zcela zdarma stáhnout již nyní zde.

Doprovodný program

Doprovodný program jsme si připravili ve spolupráci se Studentským parlamentem Orlová a Všeobecnou zdravotní pojišťovnou ČR. V místě akce bude také připraveno malování na tvář o které se postarají finalistky soutěže MISS KARVINSKO Šárka Šándriková a Monika Szlaurová. Takže pánové, pokud vám knír neroste, nezoufejte – naše krásné a půvabné Missky vám jej namalují. Více informací k programu najdete také na Facebookové události.

Pro pány “knírače” bude k dispozici i profesionální DUDYS Barber u kterého můžete využít profesionálních služeb. Výtěžek za střih či úpravu vousů v místě konání akce pan Dudáš věnuje Nadačnímu fondu MUŽI PROTI RAKOVINĚ.

Celou akcí vás bude provázet úžasná moderátorka a spisovatelka Lenka Pastorčáková. Slovo bude mít také ředitel Nemocnice Havířov, p.o.Ing. Norbert SCHELLONG MPH, který bude k dispozici i pro vaše případné dotazy týkající se preventivního vyšetření v rámci Měsíce urologické prevence.

V případě nepříznivého počasí se akce přesune do Domu kultury města Orlové.

Registrujte se již nyní

Aby vše proběhlo hladce, připravili jsme pro účastníky Registrační formulář, kde si můžete vybrat požadovanou trasu, zda si budete přát přikoupit účastnickou pamětní medaili nebo se jen přijdete podívat na doprovodný program a dozvědět se důležité informace o prevenci proti rakovině.

Registrace na Orlovský MOVEMBER RUN
Registrace na Orlovský MOVEMBER RUN

Pro prvních 50 registrovaných účastníků máme připraven poukaz na PIZZU ZDARMA od našeho partnera Ristorante Alfredo.

Ristorante Alfredo Orlová

Informace pro pojištěnce VZP zdravotní pojišťovny

Pojištěnci VZP mohou uplatnit proplacení startovného v rámci příspěvků z fondu prevence, a to ve výši 2000,- Kč u dětí (1-18let) a dospělí 1000,- Kč (18 -65let). K proplacení bude nutné je doložit doklad o zaplacení. Více informací obdrží pojištěnci přímo ve stánku VZP v místě konání akce.

Poděkování partnerům

Bez partnerů a sponzorů by tahle akce neměla “koule” a proto bychom jim na závěr chtěli touto cestou poděkovat. Našimi partnery jsou: Nemocnice Havířov, p.o., VZP – zdravotní pojišťovna ČR, Nadace ČEZ, Městský sportovní klub Orlová, p.o., Dům kultury města Orlové, p.o., Slezská univerzita v Opavě – Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Muzeum Těšínska, Rodinné a coworkingové centrum Naše hnízdo Orlová, DUDYS Barber Shop Orlová, NAM system, a.s.

Orlovský MOVEMBER RUN 2024 – pozvánky partnerů

Mediálními partnery akce jsou Rádio KISS a Zpravodajský portál eOrlová.cz

Akce se koná za podpory Města Orlová a Městského sportovního klubu Orlová, p.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *